VIINST!

Åhh vet ni??? Jag var ju och tävla i helgen i p70 i Nyköping, och guud vad roligt dte vaa!, rokar inte skrva värsta rapporten som förra gången men det blir en liten fast men mkt i!:D
Först och främsy så måste jag bara säga, VI VANN!!!:D:D:D åhh vilken underbar ponny jag har!
Även fast dressyren gick rätt så dåligt så räckte det! Jag fick ca 61 straff vilket är rikigt dåligt om man jämför med vissa andra som var med i min klass, och i alla dnra klasser. Men hoppningen var ju bara 70 cm så det var plätt lätt, fast fick rida rikigt nogrant så att Ida inte skulle göra slarv felx) Hon tyckte verkligen det var super töntig hinder! haha!

Men det bästa av allt var terrängen! Sååå jävla kul är det!:D och vi hade bara 2.4 straff etfter det!:D red liite för sakta, men men känner mig så jävla glad ändå!:D:D:D Kommer snart liite bilder, blev inte några jätte bra direkt men en kompis följde med så hoppas jag snart får lite bilder av henne:D  puss Amanda

Dressyr träning igår, hopp idag!

Just nu satsar jag och Ida förfullt! och vi båda älskar det! Igår så åkte vi iväg på dressyr träning för Pia, och det går bättre och bättre för varje gång! V'ldigt mkt att träna på men känns som varenda minut av passet ger! så är verkligen nöjd! Och ju bättre våran dressyr går ju bättre hoppar ida! När hon höjer ryggen och går mer under sig kan hhon ta sååå mkt bättre språng, känner verkligen vilken skillnad det blir! så känns super!
Så idag bli det hoppträning för Bosse, så får se hur det går!;) ska försöka få med kameran så mamma kan ta lite bilder, men hon ligger åh har feber så får se hur dte blir med det, men men bjuder på en liten bild  nu iaf;)
En bild från Jumpclub i Enköping, från LB :)

Bilder!


putsat, tvättat och fixat!

Idag hra jag inte ridit på ida faktiskt! Det fick min kära mor göra faktiskt! haha:9 Hon och en annan mamma har skrittat ut tsm. Men vet ni vad dom träffade på i skogen? En ÄLG! haha för en gång skull när mamma rider ut så träffar hon på en älgen, medan jag minst en gång i veckan rider ut, aldrig någonsin träffat en älg, Konstigt!

Men som sagt eftersom mamma har ridit så har jag gjort massa fix! Tex så har jag gjort rent hela transporten! alltså både invändigt och utvändigt!;D *stolt* blev riktigt bra faktiskt!:) Sen har jag smörjt 3 av 4 träns och mina stövlar! Känner mig duktig! haha. Sen som vanliga rutiner har jag mockat sopat och fixat mat åt min söwta ponny! Och också hunnit med att beta henne lite!
Sen mitt i alltihoppa så kom hunden Ida med sin 3 små über söta valpor ut och hälsa på! haha säger bara NAW!
Men nu ska jag äta lunch och sen börja packa och förbreda inför imorgon när jag ska iväg på praktikt på ett
P.R.E stall:D ska bli grymt roligt! och så slipper jag skolan också;)
men ha en fortsatt trevlig söndag nu! kram Amanda! 

SORRY!

har typ bara inte orkat blogga:( har haft fult upp i skolan och med ponnyn men nu börjar rutinerna ta sig och tror jag kmr hinna och har mer ork för bloggen(: men tänkte bara berätta att idag har jag varit på Bullersta i Nyköping och terräng tränat:D gick SUPER! Här kommer ne liten bild, ingen hopp men efter ett:P HAHHA fett taggad hon var!<3Älskar min ponny!<3

RSS 2.0