En fråga till er!

Tänkte ställa en fråga till er läsare!

Vad skulle ni vilja läsa/se bilder om?

-Kanske lite info om hur jag fick Ida ochlite bilder genom våran utveckling tsm?

-Utrustning?

- För/nack delar med mig och Ida?

- Lite olika knasiga sanningar om mig?

- och om ni har något eget förslag! så passa på och bestäm om vad du vill läsa om!


Bild från min och Idas andra Msv B start! och det blev en 5:plac!

Förinställt!

Eftersom jag kommer vara på tävling och sova borta under 2 dagar kommer jag inte uppdatera! men ni ska få några tidinställda inlägg! :D


Nu har jag nog kommit fram till platsen där Ida och vi ska sova! Ida för faktistk lyxare än oss! för vi ska nämligen sova  tält! haha!

Det är tur att jag är en van tältare och vet hur obekvämt det kan vara! men vi har lassat med både liggunderlag och uppblåsbara madrasser! så vi kommer nog överleva!

På söndag är tävlingen! Vi är nera i Mantorp och tävlar fälttävlan! Det blir våran andra P80! Och jag hoppas verkligen det går bättre än förra gången när vi vägra ut oss på andra vattnet (märr!) Men har fått lite hjälp av Bosse hur jag ska göra så jag hoppas verkligen att det ska gå!
Men iaf! Det kommer bli film från hoppningen,dressyren och terräng och bilder från när jag rider fram till dressyren!

Så på måndag från ni vara beredda på massa bilder!


Och som sagt, hon är verkligen inte rädd för vatten! Hon är bara vääädligt märrig...

Strax åker vi!

Nu ska vi strax åka till stallet! Jag ska bada och fläta Ida idag! sen knoppar jag henne där!

Det är skönt att allt är packat och putsat i alla fall! Så nu är det endast ponnyn kvar!

jag för fixat lite för inställda som håll utkik efter dem! men jag kommer börja blogga igen som vanligt på måndag! så ha det bra så bra nu så hörs vi!

Bjuder på denna hemska bild från när jag badar ida ;)

Mina unghästar!

Idag var min unghästar jätte duktiga!

Angel var knappt en nafsig idag! hon verkar förstått var jag menad! kul att hon är så snabblärd!! Så idag testade jag även att longera henne lite lätt! Hon fattade det rikigt snabbt! Så kunde sätta igång ock sakta av, göra halt och trava i båda varven! super duktigt!Rikigt söt är hon! och ovanligt stor!


Frasse hade redan blivit mycket mera självsäker och lyssnade jätte bra på mig! med honom ledde jag bara i ridhuset eftersom jag ville få honom ännu mera avslappnad!
Frasse, inte spec vacker men otroligt go och snäll!En bild på kattungar i stallet!

Ny header

Fixade till lite extra min header så att den ser lite roligare ut! Vädligt enkel men den duger så länge! :)

Visst blev den bättre än den förra? :)

Hingsten Splendid igen

Många blev väldigt förtjusta i bilderna jag la upp när jag red hingsten Splendid! så tänkte ge er ännu flera ridbilder!
Det är jag som rider på alla bilder, och jag vet är jag är något förstor på honom. Men eftersom han är hingst så behövde man vara minst 15 år för att rida honom! och eftersom jag int är så tung eller så spec jätte lång gick det bra!

och måste bara säga att Splendid är en av dem underbaraste hästar jag ridit! Men nu får ni tittat och njuta
istället!


Ja jag vet att min sits suger på dem 2 sista men hade en annan sadel som verkligen inte passade mig! Men ni får titta med den underbara hästen istället!

Och om ni undrar varför jag har väst på några bilder är det för att jag också tävlade i en hoppklass som kallas working huner pony! :)

Glömde att berätta!

Glömde att berätta att jag fått två nya inridings ponnysar! Under sommaren har jag ridit in 2 st welsh mountian ponnys och nu har det kommit 2 till!

Dem heter Frasse och Angel! Jobbade med dem första gången igår! och det är verkligen 2 helt olika individer!

Frasse (som inte är så vacker) är väldigt spend och reagerar för allt runt omkring! men efter mycket halt,skritt, halt skritt så lungade han sig rikigt bra och blev helt avspänd! ska bli kul att se hur han kommer vara idag!

Angel är en vit liten sockerbit! hon är verkligen urgullig! och det tycker hennes ägare också så hon är otroligt naffsig efter godis! när jag gjorde samma övning med henne så  tiggde hon efter godis hela tiden! och verkligen inte försiktigt! Så jag tränade på att hon skulle titta rakt fram när jag stannade henne. och efter några gånger fick hon helt annan respekt för mig och kunde traska brevid mig utan att tigga! tänk avd godis kan förstöra en häst mycket! väldigt synd!

Men tror båda kommer göra snabba resultat framåt med rätt träning så kommer båda bli super trevliga!Bild på min förra inridnings ponnt Mata Hari! Hon kommer noga alltid vara en favorit!
hon är otroligt lätt lärd och så arbetsvillig! och så är hon ju väldigt vacker att titta på!

Terräng bilder!

Nu kommer lite bilder från terräng träningen igår! :D

och måste bara berätta att dressyr träning idag gick super! Sista minutrarna fick jag en aha upplevels och ida svävade fram! underbar känsla!
Hoppas att min ridning akn hålla i sig till i helgen! för dås ka jag iväg till Mantorp och tävla p80!

men nu kommer det bilder! :D
Härliga bilder va? :D

Ändrade planer!

Vi skött upp träningen lite för att det avr så varmt och istället åkte och handlade och att vi åkte in till en hästsports affär! Vi skulle kolla om dem hade en matchande huva till min eksadron schabrak jag köpte där! men tyvärr var dem slut! :(

Men då kikad vi runt lite extra och då hittade jag ett par vita ridbyxor från Lamicell! Modellen hette Sydney! testade först ett par 34, dem satt perfa på benet men jag har så jäkla breda höfter (!!) så fick bli ett par 36! dem satt också super som tur va! så dem fick följa med hem! och det bästa var att det va 25 % rea på dem ;)
Jag behövde verkligen ett apr riktiga ridbyxor! mina jag har är från Hööks och det är sånt där tjockt jobbigt tyg! usch! dem har har et tunt lätt tyg och strechtiga! super skönt!Så här ser dem ut! men dem satt mycket bättre på mig! inte alls lika pösiga!

Dressyr pogram träning på g!

Idag ska jag träna på dressyr progamet jag ska rida på söndag! Jag är verkligen urkass på att rida dressyrprogram faktiskt! Blir bara spänd och stel och tappar helt min ridning! både på träning och tävling! därför brukar jag få kassa resultat!

Men idag ska mamma rida en stund innan sen rider jag efter så jag får rätt känsla! Ida och jag har hamnat i en liten dressyr svacka och arbetar mest mot varandra istället för med varndra.. hoppas mamma kan hjälpa oss!

Men skriver mer om hur passet gick senare!

Bild från dressyr träning för Karin

Att stoppa en häst med svans

okey nu tänkte jag ta upp ett minne som jag alltid börjar skratta åt när jag tänker på det!

Jag var inne i Idas box och skulle glans spreya hennes svans, och klantig som man är stänger jag inte box dörren ordenligt.. Men i alla fall! Jag går bakom Ida och ska börja spreya men hinner bara trycka ner pluppen (haha?) på flaskan och då bestämmer sig Ida att det, det var faktiskt jätte läskigt!

Så hon prejar sig ut genom dörren! men vet ni vad jag gör? jag får panik och tar tag i hennes svans för att stoppa henne! (hur tänkte jag där?) och börjar springa efter! och då plöstligt får jag syn på mamma som håller på och gör hö och då börjar jag ropa: MAMMMA MAMMA MAMMA! och bara springer förbi runt husknuten med Ida framför och hennes svans i handen!

Men som tur är (iaf i det här läget..) så är Ida världens matvrak och stannar några meter bort och börjar äta gräs. haha. Dett kunde ju gått illa men som tur var gjorde det inte det och nu är det ett minne jag och mamma kan skratta åt! och även dem vi berättar för!

Vill ni att jag ska fortsätta med att berätta fler konstiga minnen? eller vad det bara konstigt? haha svara ärligt!

Hoppbilder!

Här kommer några hoppbilder från en av min Bosseträningar!

och imorgon kommer det (tror jag) nya terräng bilder! Var och tränade det idag och då var elin där igen och tog fina kort (hoppas jag!) men än så länge får ni nöja er med vanliga hoppbilder!

och så att ni vet, träning idag gick super! Fick träna massa vatten åt alla håll och kanter och fick även testa att hoppa trappa ner och upp i det! tillslut gick det finnemang! jag har verkligen världens bästa tränare!
Världens finaste ponny<3

Tokiga minnen!

Idag när jag var ute och red en super härligt barbacka tur med grimma och grimskaft som den enda betsling på Ida kom jag och tänka på att det är ju kul med lite olika sorters kategorier! och då kom jag en super idé!

Varför inte skriva ner massa gamla härlig minnen och låta andra läsa och le av dem? jo det blir nog skoj!
Så det ska jag testa! Låter det inte kul? :D
Jag känner mig iag posetiv det detta! haha ;)

Hag bilder

Kommer 2 mysig bilder från Idas hade :)


Ida, Bus och Dåhna, eller kanske tripp,trapp,trull? Haha;)

Världens finaste ponny plutt<3

Funderar...

Hm funderar och funderar om jag kanske ska starta upp bloggen igen! Skulle ju vara kul! men är osäker om jag har orken!

Tror jag ska testa i en vecka! sen om jag tröttnar eller vill blogga mer få vi se då!

Så jag testar i en vecka! vad sägs som det?

RSS 2.0