PÅSKLOV!

Äntligen har vi fått påsklov! så himla skönt :D

Tror det kommer bli ett super roligt ov dessutom! Men nu måste jag byta om och skynda mig ner till stallet, ska ta hand om det själv idag och även rida Ida. Lilla Leo får en vilodag!


Men nu till helgen blir det att tagga till igen! Då ska vi iväg med Leo igen och hoppa två 1.10 klasser! Hoppas det kommer gå lika bra som sist! kan fortfarande inte fatta att det gick så bra, första storhäst tävlingen, och första med Leo :)

Men men nu måste jag iväg!


Fina Leo när vi tävlade förra helgen!

Beställt en ny kavaj!

Ja igår kväll beställde jag en ny kavaj! Mina 2 jag har sitter inte så snyggt och så är båda 2 blåa! så kände att jag ville ha en snygg figursydd svart kavaj.

Hade letat sjukt länge efter en jag ville ha. Inte för dyr, ska sitta bra och helst inte så många som har den!  tittade mycket på Animo kavajen, men det är ju helt galet dyr, och fanns inte bra beganat. Men så tittar jag in på en av mina favorit hemsidor för hästgrejor och hittar MIN kavaj som jag bara måste ha! såå snygg!

Inte så jätte farligt dyr som en del kan vara, svart, fanns i min storlek och figursydd! och har endast hittat på den kavajen på en svenskhemsida! och så var den endast en säsongsutgåva!

Så nu har jag beställt hem den! :D och har även köpt den för egna pengar!
Visst är den ursnygg!?

Vilken starta på storhäst!

Dubbel nolla i 1.10 förklass som gav en 6:plac av 90 startade

och 4 nollor i laget som gav oss VINST!
Kunde knappast börjat storhäst karriären bättre! Jösses vilken häst jag har!Det grymma SRK laget med Sofie, Alexandra, jag och Gabriella!

RSS 2.0