Imorgon smäller det!

Längtar galet mycket mycket till imorgon! första tävlingen på Leo, ska bli så himla kul! Och idag  kom även Jack tillbaka, det var ett så kul att få träffa och rida honom! detta ska  verkligen bli super kul!

Första tävlingen är även redan inplanerade med honom. tjoho!


Första tävlingen!

Tjoho i helgen blir det dags för första tävlingen med Leo! Gud vad jag längtar :D Ska verkligen bli super kul!
Men får ju se hur det går haha! Men om man tänker på hur det gick på träningen igår så borde det gå bra! Jäklar vad bra det gicka asså!

Fick verkligen känslan om hur man ska rida! super kul!


Bäst bästa Leo!

Vi klarar allt!


Vill ha en min svarta skönhet tillbaka..

Åhh va jag är trött på Idas färg! Hon får världens tråkigaste grå/bruna färg när man klipper henne.. :/
Hon är så himla mycket finare när hon är svart! Verklige min egna lilla Black beauty


Kolla  in snyggingen bara!

.

.

Ibland tror jag

att du är för bra för att vara sann älskade Leo, hur kunde lilla jag, en enkel tjej från en byhåla få en sån jäkla fin häst?

Har nog fortfarande inte fattat det än..


Men snart ska vi visa dem, att även sånna som jag kan! Världens bästa Leo

Undrar vad en..

Dressyrdomare hade sagt om man kom in klivande med en sån här outfit haha!Skulle säkert bli väldigt nerdömd! Eller vad tror ni?

Världens sötaste hundvalp!

Måste nog vara vår nykomling i familjen! Lilla Julle som är en av valparna efter nu vår hund Missy! Vi hade henne på foder, sen när hon fick valpar så blev hon vår påriktigt!

Sen råkade lilla Julle följa med oss hem hehe. Han är inte vår, men kommer ha honom på samma sätt som vi hade Missy!Bilderna är frn igår kväll när han somna i mitt knä :') haha så himla söt!

Saknade sommar..


Bort tappad hjälm!

I ett par veckor har min älskade Lamicell hjälm varit borta, väldigt tråkigt eftersom jag  betalde för den.. jag betalar nästan all min utrustning självså då är det ju ännu tråkigare när saker försvinner..

Är inte säker på vart, men tror det är på ridskolan jag rider med skolan. Så då har ju säkert någon blivit väldigt glad över att hittat en snygg Lamicell hjälm och tagit den...

Riktigt segt eftersom det var min tävlingshjälm också! Tur att jag köpte en till i globen när jag jobbade där men den är inte alls lika snygg:(


haha snälla hjälm, kom hem igen!

Hatade väder..

Det går verkligen inte att rida någonstans nuförtiden! Is överallt! Och värst är det på ridbanan.. skulle lika gärna kunna ta med ett par skriskor och byta sport.. haha

Och inte är det bättre ute på ridvägarna! Isbana nästan överallt.. suck! Nä nu tycker jag våren får ta i lite så att all is och snö försvinner! Så att man lan börja träna ordentligt hemma och inte bara en gång i veckan när man åker iväg och tränar i ridhuset i södertälje!


En snöfri ridbana är största önskan just nu kan man ju lungt säga!

Stackars lilla kissen

Igår blev vår lilla kissekatt kastrerad så hon är väldigt ynklig! Tusse! Hon fick sova i mitt rum underhela natten, och just nu även gå med tratt så hon inte ska slicka i såret. Hahah gud vad hon hatar den! Ibörjan gick hon in överallt, vinglade desstom av narkosen så hon såg så himla gullig ut! Nu börjar hon även bli lite piggare och börjat fatta att hon har en tratt på huvudet och inte kan göra allt spring, och tokirer haha!


Kosmos när hon var liten kattunge!


Nu när hon blivit lite större!

RSS 2.0