Hoppträning!

Idag hade jag hopptr med båda hästarna! Båda blev super glada haha! Vet faktiskt inte vem som blev gladast.. dte brukar vara Leo, men idag sprudlade det om hela Ida haha!

men båda var duktiga och hoppade bra! även fast Leo drog lite efter hindrena.. men det ska vi nog få ordning på!

Men kan bjuda lite på bilder från Idas träning!


Ida innan träning!


Hoppar fram:)Kommit igång med hoppningen!Avslutar med en härlig galoppbild!

ha det gött nu allaihoppa och ha en trevlig nyårsafton!

Upp och vakna!

Har ganska precis vaknat, ska ta mig samman och göra iordning mig! För mamma kommer kl 10, så ska vi åka till stallet och rida!

Sen kanske vi ska Iväg och kolla på en ny kavaj:D hoppas verkligen den kommer passa! Får typ ingen har en sådan kavaj..;)


.Varför skämmas för den man är, när man ändå inte kan ändra på sitt utseende?


Till Ida <3
Saknar!

Saknar verkligen att rida min fina Ida <3 Hon står ju på vila just nu, och dte är hon verklige värd! men saknar verkligen att rida henne!

Men under helgen ska vi ut och gå lite:) så att hon inte bli för avis! Sen håller jag just nu på väldigt med väldigt mycket strechting! och hon verkar gilla det, och det verkar även göra resultat! Kul!

Så i helgen ska vi även ut åh backträna! och då får jag träna lite också eftersom jag går brevvid ;) smart va?


Tjorvan <3

Sne som lutande tronet i Pisa!

Idag när jag red Leo gubben gick det inge vidare. han var stark och drog mig hur sadeln.. Travade lite bommar och märkte att han sköt åt höger då. och när jag försökte få honom att inte dra sig utåt la jag till mitt innerben men då blev han bara över känslig och flög iväg. så jag fattade inte riktigt varför han drog sig innåt som jag gjorde.

Men sedan kom Karin ut och hjälpte till. och varför han gjorde som han gjorde var för att jag är så jäkla sne! jag viker mig i sidan och lägger all vikt på en sida. så inte konstigt att han gjorde som han gjorde. så fick t?räna på att sitta rakt i sadeln och då märkte vi även att mina axlar var i olika höjd och att jag vek in huvudet innåt.

Så jag tränade på hålla min axlar raka, och titta rakt fram! när jag höll axlarna raka, känndes det som min axel var ända uppe vid örat haha! (då fattar ni nog hur sne jag är..?) men när jag var helt rak blev ridningen mycket bättre! Leo slet mig inte ur sadeln och var jämn och fin i sidorna! tänk liksom hur lite det är som kan förstöra? tur att jag har 1 dressyr tant och en mamma som hållre koll på en ;)


Fina Leo :)


Väntar..

Just nu väntar jag på att skolan ska ta slut.. haha

Sen blir att ta sig hela vägen hem.. Får inte åka med hem sista vägen för mamma är redan hemma. brukar annars alltid åka med henne!

Så nu kommer det väl ta ca 1 timme och 40 min yeey! (ist för 1 timme!) men funderar på om mamma kanske kan ta stallet OCH rida Leo! men har inte fått tag i henne... men men får se hur det blir!

Imorgon blir det iaf första hoppträningen på Leo :D ska bli så kul! (hoppas jag iaf haha!)
och så fyller även Bosse år :3 min hopptränare alltså! det kanske ger lite extra tur vem vet? ;)

2:plats!

Fick en andra plats i KM igår :D

Inte så illa för att vara min andra riktigt dressyrstart^^ blev t.o.m sugen på tävla mer :D haha! så ska försöka få in några nästa år!


Fina Ida :)

RSS 2.0