Not easy to be pretty when you look like shitDet här med längd på sin ponny

Tänkte diskutera om ett ämne som har verkligen förstört mycket för mig.
Nämligen längden när man rider ponny. Hela förra året mådde jag extremt dåligt över min längd. Jag kände mig som en jätte på Ida. Jag hade väldigt svårt att koncentrerar mig på ridningen och ofta förstörde det mina tävlingar eftersom längden var det ända jag tänkte på.

Avundsjuka personer i stallet fick mig verkligen att må dåligt över det. det var verkligen inte kul! Och vet även en tjej som slutade rida eftersom folk påpekade hennes längd. Hur kul är det egentligen att höra sånt? Det är faktiskt jävligt jobbigt!

Och det som irriterar mig att det verkar endast vara fel att vara stor på sin ponny, inte stor häst! Om man tittar på tävlingar ser man ofta långa män som rider och tävlar och är förstora. Men ingen klagar på det? Dem väger ju säkert mer än vad en något för stor ponnyryttare gör?


Men detta är så har jag bestämt mig. Jag tänker ge fan i vad folk säger om min längd på Ida! Detta är vårt SISTA år tillsammans, då ska inte något som min längd förstöra det. Jag vet att jag i
nte stör henne, eller väger för mycket. Så varför ska det vara fel att vara något för lång, när man inte stör?

Detta är min åsikt, ni för gärna ge eran! vill veta vad andra tycker om detta ämne.


Detta år ska inget kunna stoppa oss! Tsm klara vi allt Ida <3


Om livet ändo vore enkelt..

Jösses vad enkelt allt skulle vara då, haha. Tänk ett liv utan bekymmer, utan press och utan arbete. skulle passa mig perfekt. haha

Tror inte det skulle göra det för alla, men för mig. rena rema paradiset! Bara hästar, vänner, tävling och träning! det skulle j vara perfekta livet!


Tur att några bitar ur livet är bra iaf!

Fälttävlans film!

Titta och njut!
Frisering!

Idag blev det endast pyssel med hästarna, Ida blev friserad runt hovarna och hovskägget och även svansen blev klippt!

Leo fick samma fix, plus att jag ryckte och klippte hans man! riktigt snygga blev dom!

Nu är det endast Idas man kvar... fy i h*lvete säger jag bara haha! den har vuxit vild under ett par veckor nu så den är hemsk haha!


Ida och jag från en terräng träning -11

Ida <3Älskar dig Ida <3


Ridpass!

Ridpasset gick från sådär till skit bra! I början var han rätt spänd, ville inte riktigt ta stöd på bettet, men sen när mamma gick in (såklart..) så blev Leo till en dröm!
Jävlar vad fin han var! jag kunde sitta ner, hålla lätt stöd i tyglen och endast sitta och dutta mycket med skänklarna för att hålla den korta, men taktfulla traven! helt awesome kändes det! synd att mamma inte var där och kunde ta kort :/

Men det blev några finna från när mamma var med :)Fin är han iaf:)

Snart till stallet!

Snart ska vi till stallet, kameran är laddad, jag är laddad, hästarna är laddade, ja alla är laddade haha :D

Bara det att jag ar extrem träningsvärk! haha men va fan, nu kör vi!! :DFinaste ponnyn <3

Dressyr i dressyrsadel på hopphäst!

Haha jo tack, rubriken gjorde nog er lagom förrvirade! haha
Nej men jag får just nu låna en dressyrsadel till Leo, red i den i förrgår och den låg perfekt på honom, och jag satt väldigt bra i den! Så imorgon blir det ett dressyrpass på honom! och mamma ska även ta lite bilder!

Mamma ska även rida Ida! blir kul att se! för mamma rider en jäkligt bra! får alltid ut det där lilla extra som jag kan ha svårt för! ibland är det verkligen bra att ha en mamma som kna ;) haha!
Leo :)

Ida :)


Fina Leo


Ida har blivit mormor!!Och gissa vem det är som är mamma till Metallica, jo det är Ida :D så hon har blivit mormor!

Ni kan läsa hela artikeln här:  http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2012/1/Arets-forsta-fol/

Svar på kommentar!

Jennifer! :) om Hoppträning!
Ser lite ut som att du lutar dig inåt på den sista bilden :)

Svar: Jo det är faktiskt än av mina största brister! Jag är så otroligt sne i min kropp, spec min rygg. så det påverkar väldigt mycket hur jag sitter. och sen blir det bara värra eftersom jag lätt lutar mig innåt sådära..

Väldigt dåligt! både för Ida och mig! Skulle behöva gå och knäcka min rygg men har aldrig tid :/ men det får jag ju dras för eftersom jag väldigt ofta har ont i den ..


RSS 2.0